Keukentafelcolleges   Regelmatig organiseer ik een mini-college met discussie aan mijn keukentafel. Steeds op een vrijdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur. Er is plaats voor 12 à 15 personen. U kunt zich opgeven door een email te sturen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De boom en het rizoom   Op 4 juli 2014 schoof Drs Renske Hoogeveen aan, zij is bestuurskundige en werkzaam als adviseur bij Interwerk. Zij besprak het essay 'De boom en het rizoom - overheidssturing in een netwerksamenleving'. Lees hier een verslag.

Een mooie opbrengst van een vrijdagmiddag in de keuken   Op 6 februari 2015 zat Gert van der Kolk aan mijn keukentafel, samen met 18 toehoorders uit (met name) de wereld van zorg en welzijn. Gert is co-auteur van het boek Alert op risico. Hij vertelde over zijn inzichten, benaderingswijze en ervaringen met betrekking tot risicomanagement. Na afloop gaf het merendeel van de aanwezigen aan gemotiveerd en uitgedaagd te zijn, om 'maandag gelijk' met de opgedane inzichten aan de slag te gaan. Lees hier een verslag.